BEELDEN ZIJN DE NIEUWE WOORDEN

Wij zorgen voor sprekende visuals. Op maat: dus altijd uniek en legaal

Fotografie

Beelden zijn de nieuwe woorden oftewel visuele content is steeds belangrijker. Kijk maar eens naar social media als instagram, pinterest en Facebook waar visuals overheersen. Feit is dat mensen ongeveer 20 procent van wat ze lezen onthouden en maar liefst 80 procent van wat ze zien. Wij zorgen met eigen foto’s voor unieke content die ook echt uniek én legaal is. Een must voor jouw website.

Teksten

Het schrijven van (web)teksten is een vak apart. Teksten moeten scanbaar en prettig leesbaar zijn én de juiste toon hebben om de doelgroep te raken voor de nodige conversie. En er is nog iets: een goede webtekst is samen met gebruiksvriendelijkheid essentieel voor zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Wij bouwen WordPress en Joomla websites die zowel technisch als inhoudelijk zo zijn ingericht dat ze makkelijk vindbaar zijn. Het gebruik van de juiste zoekwoorden, zoekmachinegerichte teksten, een duidelijke sitestructuur en slimme interne en externe links zijn daarbij belangrijk voor een prominente plaats binnen de zoekresultaten (google). En dat is positief voor het aantal websitebezoekers!

Contentbeheer

Hoe houd je jouw website actueel? Contentbeheer biedt uitkomst en houdt je site up-to-date.

Het zelf onderhouden van je website valt niet mee. Vaak ontbreekt de tijd en blijkt het onderhoud toch een vak apart met als gevolg een statische website die voor bezoekers niet langer interessant is om te bekijken. Dat is natuurlijk sonde.

 

Een website is altijd op maat. In een vrijblijvend gesprek nemen we alle mogelijkheden door.