IS JOUW WEBSITE AL MOBIELVRIENDELIJK?

Mobiele apparaten om op internet te browser zijn leidend. Deze vereisen een andere aanpak voor de manier waarop de inhoud op het scherm wordt weergegeven.

Responsive webdesign

Verlies geen klanten omdat je site nog niet klaar is voor mobiel gebruik! Het overgrote deel van de consumenten gebruikt immers mobiel internet om iets op te zoeken, aan te vragen of te kopen. Liefst zo snel, overzichtelijk en eenvoudig mogelijk. Met responsive design zorgen we ervoor dat je site zich automatisch aanpast aan het beeldschermformaat, zodat jouw bezoeker de website altijd op de meest duidelijke manier gepresenteerd krijgt.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een doorlopend proces. Een kwestie van doen en blijven verbeteren. Aan de hand van statistieken monitoren we het gedrag van de websitebezoekers. Waar komen ze vandaan? Hoe is hun klikgedrag? Maar het is meer. We zijn graag een betrokken partner voor onze klanten, die zijn kwaliteiten en doelgroepen als geen ander kent. Laat ons de middelen inzetten om de doelgroep te bereiken.

Usability

De websites die wij bouwen zijn logisch ingedeeld, zodat bezoekers zich begrepen voelen. Contact opnemen of iets kopen is eenvoudig en plezierig. Wij zijn pas tevreden als we de bezoeker als het ware in een flow kunnen brengen die aanzet tot actie, omdat navigatie en opbouw van de site aansluit bij het verwachtingspatroon van de klant.

Een website is altijd op maat. In een vrijblijvend gesprek nemen we alle mogelijkheden door.