BEVEILIGING EN ONDERHOUD GOED GEREGELD

Als het níet goed zit, omdat je website ineens is gehackt bijvoorbeeld, dan merk je er pas wat van! Bij ons hoef je je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat ook de technische kant goed is ingeregeld.

Contentbeheer

Na oplevering krijg je je website in eigen beheer. Dit betekent dat je zelf (eenvoudige) wijzigingen kunt doorvoeren via het content management systeem (CMS). Besteed je aanpassingen aan je website liever uit, zodat je kostbare tijd bespaart? Dan kun je het onderhoud aan ons uitbesteden. Voor een vast laag maandbedrag blijft je website up to date en aantrekkelijk. Ook omdat we op de hoogte zijn van de nieuwste en slimste ontwikkelingen op webgebied.

Hosting en backups

Omdat wij de hosting van onze website zelf verzorgen, gebeurt dit snel en doeltreffend. Dagelijks en wekelijks worden er backups gemaakt in het beveiligde datacenter.

Beveiliging

Voorkom dat je website gehackt wordt of besmet raakt met een virus. Standaard leveren we alle websites op met een firewall en houden we sites up-to-date. Géén nare verrassingen of ongewenste bezoekers.

Een website is altijd op maat. In een vrijblijvend gesprek nemen we alle mogelijkheden door.